Kunskap som gör er starkare

Vår historia tog sin början när vi som ingenjörer installerade medicinsk utrustning på och för olika sjukhus. Vi blev experter på medicinsk bildvetenskap, drift, sterilavdelningar, vårdflöden och cancerterapi. Men det som betydde mest och som förändrade allt, var att vi fick lära känna sjukvården från insidan. Vi upptäckte att det fanns ett stort behov av projektarbetare som har riktig erfarenhet inom vården, och kunskap om dess rutiner och processer.

Vi insåg att vi kunde göra större skillnad – så vi breddade vårt perspektiv. Och började även ge vägledning och driv till projekt inom vård och life science. Projekten blev fler, ansvaret allt större och vårt engagemang lockade nya partners från branschens toppskikt.

Nu hjälper vi människor inom vården att fokusera på vad de gör bäst – ge ökad livskvalitet, inge hopp och rädda liv. Och vår historia, den har fortfarande bara börjat.

Varje dag hjälper vi vården att fokusera på vad de gör bäst – rädda liv, ge hopp och ökad livskvalitet. Och historien, den har bara börjat.

Intresserad?