Psoriasisföreningen i Stockholms län Förstudie inför upphandling

Management consulting och change management

Vi fick i uppdrag av Psoriasisföreningen i Stockholms län att ta fram en förstudie kring hur nya vårdkrav kan mötas på ett enkelt och effektivt sätt.

Psoriasisföreningen i Stockholms län
Vi fick i uppdrag av Psoriasisföreningen i Stockholms län att ta fram en förstudie kring hur nya vårdkrav kan mötas på ett enkelt och effektivt sätt.
Management consulting och change management
Capio St. Görans Sjukhus
Precuris har haft ett övergripande ansvar för ny- och ombyggnationen på Capio St. Görans Sjukhus. Förutom ledning, samordning och drift i projektet i stort, har Precuris även ansvarat för den nya medicintekniska utrustningen.
Planering, installation, riskanalys, validering, kalibrering, driftsättning
Capio St. Görans Sjukhus
När Precuris arbetade i parallella projekt inom ny- och ombyggnationen på Capio St. Görans Sjukhus, upptäcktes behovet av ett nytt inköpssystem.
Inköpsprocess, inköpssystem, leveranssystem
Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge
Precuris har ansvarat för att granska underlag, att inför upphandlingen kvalitetssäkra data från den medicintekniska utrustningen, samt att samordna utrustningen.
Systemhandling, bygghandling och byggrådgivning
Hässleholm Sjukhus
Ett av våra projekt på Hässleholm Sjukhus är att vi ansvarar för upphandlingen av medicinteknisk utrustning samt den efterföljande planeringen och genomförandet från validering till drift.
Upphandling, kravställning, utvärdering
Hässleholm Sjukhus
Regionfastigheter bygger en ny ortopedimottagning på Hässleholm Sjukhus. Tidigt i projektet ville de komplettera projektgruppen med extern kompetens, framförallt med någon som förstår vården och kan driva ett nybyggnadsprojekt.
Systemhandling, bygghandling och byggrådgivning
Aleris Sabbatsberg
När Capio Aleris Sabbatsberg bestämde sig för att ackreditera sin röntgenavdelning till ISO 17025:2017, kontaktade de oss. Målet var att ha den högsta möjliga standarden i alla sina processer.
Ackreditering, ledning, konsultation
Karolinska universitetssjukhuset Huddinge
I slutet av 2019 planeras nybyggnation av operationer (OR) och avbildning (röntgen- och MR-avdelningar) vid Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge.
Hantering, planering och installation
Stockholms läns landsting
Vi har hjälpt Stockholms läns landsting i valet av patientövervakningssystem för att optimera patientflödet och öka patientsäkerheten.
Rådgivning, arrangemang och avtal
Karolinska Universitetssjukhuset
2018 flyttade Karolinska till nybyggda lokaler i Solna och blev ett av de modernaste sjukhusen i världen. Under projektet har Precuris installerat och driftsatt utrustning för sterilisering av teknisk utrustning.
Planering, hantering och installation
Karolinska Universitetssjukhuset
I nybyggnadsprojektet har vi ansvarat för att "aktivera nya lokaler, se till att de utrustades, blev funktionella och redo att tas i bruk. Vi ansvarade för inredningen, installerade och testade all utrustning och gjorde även vissa ytterligare byggnadsarbeten.
Inredning, utrustning och teknik
Capio St. Görans Sjukhus
När Capio St. Görans Sjukhus beslöt sig för att utöka sina lokaler och optimera dem för framtidens sjukvård så kontaktade de oss. Målet med utbyggnaden var bl.a. att få ytterligare 29 000 kvadratmeter, 96 nya vårdplatser, nya operationssalar och en sterilcentral.
Ledning, samordning, idrifttagning
Intresserad?
Denna webbplats använder cookies
Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.
Ok
x