Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge Nybyggnad CHOPIN– systemhandling, bygghandling och byggrådgivning

Precuris har ansvarat för att granska underlag, att inför upphandlingen kvalitetssäkra data från den medicintekniska utrustningen, samt att samordna utrustningen.

Capio St. Görans Sjukhus
Precuris har haft ett övergripande ansvar för ny- och ombyggnationen på Capio St. Görans Sjukhus. Förutom ledning, samordning och drift i projektet i stort, har Precuris även ansvarat för den nya medicintekniska utrustningen.
Capio St. Görans Sjukhus
När Precuris arbetade i parallella projekt inom ny- och ombyggnationen på Capio St. Görans Sjukhus, upptäcktes behovet av ett nytt inköpssystem.
Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge
Precuris har ansvarat för att granska underlag, att inför upphandlingen kvalitetssäkra data från den medicintekniska utrustningen, samt att samordna utrustningen.
Hässleholm Sjukhus
Ett av våra projekt på Hässleholm Sjukhus är att vi ansvarar för upphandlingen av medicinteknisk utrustning samt den efterföljande planeringen och genomförandet från validering till drift.
Hässleholm Sjukhus
Regionfastigheter bygger en ny ortopedimottagning på Hässleholm Sjukhus. Tidigt i projektet ville de komplettera projektgruppen med extern kompetens, framförallt med någon som förstår vården och kan driva ett nybyggnadsprojekt.
Aleris Sabbatsberg
När Capio Aleris Sabbatsberg bestämde sig för att ackreditera sin röntgenavdelning till ISO 17025:2017, kontaktade de oss. Målet var att ha den högsta möjliga standarden i alla sina processer. Vårt uppdrag i det här projektet var att samarbeta med ledningen i Aleris Röntgen, samt ledningen och personalen på Aleris Sabbatsberg röntgenavdelning, för att implementera ISO 17025 i deras röntgen-, DT-, och MR-metoder.
Karolinska universitetssjukhuset Huddinge
I slutet av 2019 planeras nybyggnation av operationer (OR) och avbildning (röntgen- och MR-avdelningar) vid Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge. Stockholm är en region i snabb utveckling. För att tillgodose det växande behovet av vård genomför Region Stockholm en av de största investeringarna någonsin inom hälsovård.
Stockholms läns landsting
Stockholms läns landsting beslöt sig för att investera i ett patientövervakningssystem för att optimera patientflödet och öka patientsäkerheten. De ville ha ett komplett system som kunde användas av olika sjukhus i regionen och behövde då upphandla ett system för patientövervakning. Det var då PreCuris kom in.
Karolinska Universitetssjukhuset
2018 flyttade Karolinska Universitetssjukhuset till helt nybyggda lokaler i Solna och blev ett av de modernaste sjukhusen i världen. Under detta imponerande projekt fick Precuris äran att installera och driftsätta utrustning för sterilisering av teknisk utrustning – främst desinfektion.
Karolinska Universitetssjukhuset
Precuris ansvar var att "aktivera" de nya lokalerna, se till att de utrustades, blev funktionella och redo att tas i bruk. Vi ansvarade för inredningen, installerade och testade all utrustning och gjorde även vissa ytterligare byggnadsarbeten.
Capio St. Görans Sjukhus
När Capio St. Görans Sjukhus beslöt sig för att utöka sina lokaler och optimera dem för framtidens sjukvård så kontaktade de oss. Målet med utbyggnaden var bl.a. att få ytterligare 29 000 kvadratmeter, 96 nya vårdplatser, nya operationssalar och en sterilcentral.
Intresserad?
Denna webbplats använder cookies
Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.
Ok
x