18/03/2022 “Allt fler hittar Precuris och förstår värdet av det vi erbjuder”

Ett fartfyllt år med stora projekt, framgångsrika leveranser och lärorika utmaningar har passerat. Nu kliver Precuris in i 2022 med många nya projekt i kikaren. Ambitionen är att fortsätta göra sjukvården lite bättre – varje dag.

 

Utveckling av bolaget
2021. Ett stort arbete med att ta fram ett kvalitets- och miljöledningssystem har pågått. Idag är förarbetet avslutat och Precuris ser fram emot att ta det till nästa nivå. Syftet är att bli ISO-certifierade för att i framtiden kunna vinna större upphandlingar och ramavtal.

Stort ansvar på FORTH
Precuris har också totalansvar för tre stora områden vid framställandet Nya Hässleholms Sjukhus. Det gäller projektledning på operation, sterilcentralen och patientövervakningssystem.

– Ansvaret innebär att vi, tillsammans med verksamheten, driver hela processen för att bli klara till inflyttningen.

Fler kunder förstår värdet av Precuris
Precuris har fortsatt arbetet med marknadsföring. Syftet är att nå ut med företagets vision, för att i framtiden få fler och större projekt. Precuris stärkte sin digitala närvaro för några år sedan och det har gett goda resultat. 2021 var det bättre än någonsin och flera affärer kan knytas till aktiviteterna.

Nya tjänster ger bredare leverans
Marknaden börjar röra sig och projekt som legat på is under pandemin startas upp igen.

– Under 2022 vill vi utöka vårt erbjudande med Business Management/Business Transformation som en ny del av våra tjänster.

Arbetet på S:t Görans Sjukhus fortsätter
Sedan 2018 har Precuris varit med och drivit projekt på Capio S:t Göran Sjukhus. Under 2022 kommer en ny sterilcentral och en ny radiologisk avdelning på plats. Precuris bistår med projektledare under bygget och det beräknas vara klart under 2022/2023.

En ljus framtid
2022 kommer med positiva vindar. Precuris vill göra ett tydligare avtryck i branschen och fastslå att företaget har resurserna som krävs för att ta sig an stora uppdrag. Planen är att få ett ramavtal gällande projektledning med en region. Under det nya året hoppas Precuris också på att få fler uppdrag inom Management Consulting och att få jobba mer med verksamhetsförändringar.

När Precuris går in i 2022 är det med positiva nyheter. – Allt fler projekt rullar in, vilket i sin tur leder till att avtal och anställningar kommer att bli aktuella under 2022. Det ser jag fram emot.

 

Preben Andreassen
Verkställande direktör

Intresserad?
Denna webbplats använder cookies
Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.
Ok
x