17/10/2019 Ett nytt Precuris

Har du sett att vi har ett helt nytt utseende? Vi tycker att det är viktigt att hänga med i utvecklingen – inom vetenskapliga utvecklingar och upptäckter så klart, men också inom kommunikation.

Kommunikation är en stor del av dagens samhälle, och av vårt beteende som människor. Det är viktigt för oss att du förstår vilka vi är och vad vi gör, så vi bestämde oss för att göra det lite tydligare.

Vi har uppdaterat vår varumärkesprofil och logga för att bättre representera vilka vi är och den erfarenhet som vi har inom sjukvården. I samband med att vi fick ett nytt utseende, lanserade vi också den här hemsidan som är fylld med berättelser om oss, projekten vi är inblandade i och de arbeten vi gjort tidigare. Så om du är nyfiken på oss har du kommit rätt!

Välkommen!

Intresserad?
Denna webbplats använder cookies
Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.
Ok
x