19/05/2022 Möt My Jägnebrant – ny på Precuris

My Jägnebrant är uppvuxen på Vaxholm, där skärgården och otaliga segelbåtsfärder fått henne att uppskatta livet i naturen. Därför var det nog ingen slump att My och hennes fästman många år senare valde att lämna lägenheten i city. Men att de skulle hamna i Karlstad, en stad som de varken kände eller kände någon i, hade ingen gissat.

– Jag snubblade in på en bostadsannons och fastnade för en naturnära lägenhet med sjöutsikt, sen råkade den bara ligga i Karlstad. Vi funderade knappt, utan anmälde intresse och tänkte inte mer på det. När fastighetsägaren ringde och sa att vi fick den, tackade vi ja direkt. Då var det bara att sälja Stockholmslyan och packa väskorna, säger My Jägnebrant.

My är mångsidig och brinner för utveckling av både personer och bolag. Hon har precis gjort sin första månad på Precuris, där hon framför allt arbetar med sälj och marknadsföring. Förutom tidigare marknadsföringsuppdrag har hon erfarenhet inom hälsa och sjukvård, där hon bland annat jobbat med att driva och leda personal.

– Det känns väldigt roligt att ha landat på Precuris och det finns mycket att lära sig. Jag trivs i samarbetskulturen här, det gör att vi tillsammans kan identifiera både stort och smått som kan utvecklas och förädlas, säger My.

Precuris växer med både kompetenser och nya typer av uppdrag. Företagets framtid är en spännande resa som My vill vara med på. Hon säger att det finns flera anledningar till att hon sökte sig till just Precuris-.

– Jag gillar hur man arbetar på ett väldigt personligt och detaljstyrt sätt. Företaget är ganska litet, men kompetens– och kvalitetsnivån är otroligt hög. Sen gillar jag att vara bland människor som har en passion för sitt jobb, det leder alltid till bra saker, säger My.

Just nu arbetar My med ett event som ska anordnas i vår. Det är fortfarande en del kvar att planera och inbjudningarna kommer snart att börja rulla ut.

– Nu när vi äntligen kan umgås igen, så kände vi att det vore hög tid att bjuda in till ett event. Vi kommer att bjuda på en kväll där besökarna får lära känna oss och andra i branschen bättre, det ska bli väldigt roligt, avslutar My.

Intresserad?
Denna webbplats använder cookies
Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.
Ok
x